Fiecare achiziție de Terra Wash+Mg face diferența în lupta pentru protejarea mediului

0 Comentarii Terra Wash

Poluarea, în mod special cea atmosferică, are consecințe grave asupra sănătății cetățenilor întregii lumi. În Europa spre exemplu, în fiecare an, au loc în jur de 400 000 de decese premature din cauza..

Schimbă lumea pentru copiii tăi!

0 Comentarii Terra Wash

Pentru ca micuții să rămână curați și sănătoși, acum că a început școala și stau îmbrăcați o zi întreagă în aceleași haine, detergentul clasic pe care suntem cu toții obișnuiți să îl folosim nu mai es..

Cum știu dacă detergentul de rufe îmi afectează pielea?

0 Comentarii Terra Wash

Nu putem să negăm: am fi mai mult sau mai puțin pierduți fără detergentul pentru rufe. Ne face hainele albe să strălucească și ne ajută să scăpăm de petele încăpățânate din țesătură.  Și totuș..

Primi pași pentru a trăi mai eco-friendly

0 Comentarii Terra Wash

„Noi nu moștenim planeta de la strămoșii noștri; o împrumutăm de la copiii noștri.” Degradarea rapidă a planetei a devenit un subiect din ce in ce mai prezent în conversațiile auzite pretutindeni –..

Să încercăm să îmbrățișăm un stil de viață în armonie cu mediul!

0 Comentarii Terra Wash

În ultimii ani, într-adevăr, s-a trecut de la conceptul de schimbări climatice la cel de încălzire globală, ba chiar la cel de „climate crisis” (o criză globală a mediului li a climei). Lanțurile de m..

Terra Wash s-a alăturat Proiectului Eden Reforest

0 Comentarii Terra Wash

Terra Wash s-a alăturat Proiectului Eden Reforest, care ajută la reducea sărăcia extreme și la restaurarea sănătoasă a pădurile, prin angajarea sătenilor din zonele sărace pentru planta..

How to Remove Foundation from Clothes

0 Comentarii Terra Wash

How to Remove Foundation from Clothes Anyone who wears makeup has had the groan-worthy experience of getting foundation stains on a nice top. But next time it happens to you, don’t despair—most kin..

Înregistrat la Societatea Vegană

0 Comentarii Terra Wash

Suntem fericiți să vă anunțăm că acum Terra Wash+Mg a fost înregistrat la Societatea Vegană (https://www.vegansociety.com/), care a fost fondată încă din anul 1944 și a construit un standard vega..