Fiecare achiziție de Terra Wash+Mg face diferența în lupta pentru protejarea mediului

Terra Wash
05-11-2020
0 comentarii

Poluarea, în mod special cea atmosferică, are consecințe grave asupra sănătății cetățenilor întregii lumi. În Europa spre exemplu, în fiecare an, au loc în jur de 400 000 de decese premature din cauza concentrațiilor excesive ale poluanților atmosferici, cum ar fi particulele de praf, dioxidul de azot și ozonul. Desigur, pe hârtie s-a început să se legifereze în vederea unui aer mai curat de mai bine de 3 decenii, stabilind valori-limită pentru concentrațiile de poluanți din aer. 

Cu toate acestea, calitatea proastă a aerului este și astăzi o situație des întâlnită în majoritatea statelor planetei. Continuăm să respirăm un aer nociv, în ciuda măsurilor luate, și din cauza unei puneri în aplicare nesatisfăcătoare a politicilor relevante protejării mediului. Putem vedea cu ușurință cum lupta pentru sănătatea planetei este lupta pentru sănătatea noastră, colectivă, iar această luptă nu poate fi câștigată decât prin contribuția constantă a fiecăruia dintre noi.  

Într-adevăr, carantinele locale și lockdown-urile mondiale au redus anul acesta în mod vizibil nivelul de poluare. Teama însă e de fapt creșterea masivă care va urma începând cu 2021, când vor reveni în forță toate industriile. Puritatea mediului în care trăim devine mai importantă ca niciodată, și trebuie să o respectăm înainte de toate, cu mic, cu mare, de la macro la micro.

Aici, undeva între micro și macro, intervine Terra Wash+Mg, un detergent cu zero chimicale realizat din biluțe de magneziu purificat într-un săculeț textil. La interacțiunea cu apa se creează hidroxid de magneziu, producând apă alcalină, cu un pH ridicat, alături de care acționează precum un săpun puternic, descompunând particulele de murdărie, praf și sebum de pe haine. Astfel, Terra Wash+Mg devine cu adevărat un detergent ecologic antibacterian. 

Puteți, de asemenea, să folosiți biluțele de magneziu în pământ, fie în grădină, fie direct în ghivecele sau jardinierele din casă, pentru a îmbogăți solul în care cresc și se dezvoltă plantele dumneavoastră.

 

Terra Wash+Mg nu lasă nicio urmă de chimicale, nu face spumă și nu lasă reziduuri de detergent sau de săpun. Apa rezultată în urma spălării este curată și sigură, neafectând în niciun fel componentele mașinii de spălat. Mai mult, recomandăm, în cazul în care acest lucru este posibil, să folosiți această apă în agricultură sau pentru plantele dumneavoastră, întrucât magneziul din ea poate îmbunătăți proprietățile solului și poate ajuta la creșterea sănătoasă a plantelor.

Potențialul magneziului încă nu a fost valorificat la capacitate maximă. Magneziul, alături de fier, siliciu și oxigen, reprezintă 91.2% din compoziția chimică a Pământului. Ionii de magneziu sunt esențiali pentru toate celulele vii cunoscute, iar corpul nostru are nevoie de el pentru a-și păstra energia și vitalitatea. Mușchii, centrii noștri nervoși, tensiunea arterială, imunitatea - toate au nevoie de un aport consistent de magneziu pentru a funcționa optim. 

Terra Wash+Mg nu conține niciun fel de substanțe chimice, este 100% non-toxic și poate fi folosit cu încredere chiar și de către persoanele cu piele sensibilă sau care suferă de afecțiuni ale pielii. 

Toate aceste bonusuri reale pe care le puteți accesa vor menține atât sănătatea familiei la un nivel înalt, cât și pe cea a mediului înconjurător. 365 de zile pe an. Fiecare achiziție de Terra Wash+Mg face diferența în lupta pentru protejarea mediului!

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!