FAQ

 

 

Cât timp durează până când Terra Wash+Mg to va ridica nivelul pH-ului apei la 10.5? 

Aproximativ 5 până la 10 minute, în funcție de cantitatea apei utilizate de mașina de spălat. Mai puțină apă duce la creșterea mai rapidă a nivelului pH-ului.

După ce am folosit un timp Terra Wash+Mg am constatat că puterea acestuia este mai slabă. Care sunt motivele?

În primul rând măsurați greutatea produsului și asigurați-vă că acesta are mai mult de 70-80 g. Dacă această greutate este mai mică este timpul să îl înlocuiți cu un produs Terra Wash+Mg nou. Dacă nu este greutatea, atunci suprafața biluțelor de magneziu poate fi oxidată mai mult decât în mod normal. Pentru a îndepărta aceste particule de oxid, pregătiți un castron cu oțet alb și apă și înmuiați plicul de Terra Wash+Mg pentru 5 minute. După înmuiere clătiți bine folosind apă curată. Un alt motiv de nefuncționare corespunzătoare este oxidarea inutilă, motiv pentru care vă recomandăm să puneți produsul la uscat, după ce ați terminat procesul de spălare.

Va scădea nivelul pH-ului apei, cu cât Terra Wash+Mg a fost utilizat mai mult timp?

Nu, practic nu există nicio modificare în acest sens.

Pot folosi Terra Wash+Mg la o spălătorie publică? 

Da, sigur că puteți, dar vă rugăm să fiți conștient că mașinile de spălat haine publice pot fi pline de mucegai datorită utilizărilor repetate, iar puterea Terra Wash+Mg de îndepărtare a mucegaiului poate duce la amestecarea acestuia cu hainele dumneavoastră.


Terra Wash+Mg poate fi utilizat în apă cu duritate variată? 

Da, funcționează eficient în toate tipurile de apă.

Poate fi utilizat Terra Wash+Mg la spălatul manual? 

Da, poate fi utilizat și la spălatul manual. Puteți folosi Terra Wash+Mg în apă, lăsați să acționeze 20-30 de minute cu aceasta, timp în care va crește nivelul pH-ului din apă la aproximativ 10,5 și acest lucru va duce la îndepărtarea mai ușoară a murdăriei de pe țesături. Nivelul pH-ului apei crește mai repede în cazul unei mașini de spălat, deoarece magneziul este mai bine spălat în mașină. Simpla ridicare a nivelului pH-ului nu va avea proprietăți complete de curățare, așa că vă sfătuim să lăsați Terra Wash să acționeze mai mult timp, în cazul unei spălări manuale, pentru a se putea crea mai multe bule de hidrogen și a facilita un potențial de curățare complet.

Este Terra Wash+Mg 100% natural?

Da, Terra Wash+Mg este 100% natural, nu conține substanțe chimice sintetice. Mulți detergenți, așa-numiți naturali, vânduți pe piață, conțin substanțe sintetice și fel de fel de denumiri pe etichetă despre care nu se cunoaște mai nimic.

Pot folosi Terra Wash+Mg în mașină de spălat cu încărcare verticală, sau frontală?

Da, se poate. Funcționează cu toate tipurile de mașini de spălat.

Va deteriora Terra Wash+Mg sistemul mașinii de spălat, tambur, senzori, mașini de tip HE? 

Nu, acest lucru nu se va întâmpla. Terra Wash+Mg rezistă la cicluri de spălare cu centrifugare mare și poate fi utilizat în siguranță în mașinile de spălat HE.

Cum voi ști ca am nevoie de un nou produs Terra Wash+Mg?     

Trebuie doar să măsurați greutatea produsului. Dacă greutatea este de aproximativ 70-80g (2,5-2,8oz), este timpul să achiziționați un produs nou. Produsul începe de la aproximativ 110 g (3,8 oz) iar greutatea scade, pe măsură ce magneziul se dizolvă treptat în timpul spălării. Deși produsul continuă să funcționeze cu mai puțin de 70-80g, puterea este mai slabă, deoarece cantitatea de magneziu influențează puterea curățării.

Terra Wash+Mg păstrează culorile? 

Da, le păstrează, deoarece Terra Wash+Mg nu conține niciun agent de albire. 

Terra Wash+Mg poate fi folosit pentru țesături delicate? 

Da, poate fi folosit. Cu toate acestea, în cazul țesăturilor delicate spălatul manual este mai benefic decât cel automat, mai ales dacă vorbim de mătase sau lână, pentru ca acestea să-și poată păstra forma și consistența.

Poate Terra Wash+Mg să fie folosită în ciclul de uscare? 

Dacă lăsați Terra Wash+Mg în mașina de spălat în timpul ciclului de uscare nu va cauza probleme, nu îi va afecta proprietățile de curățare, dar vă sfătuim să îndepărtați produsul deoarece punga protectoare de nailon se poate deteriora mai repede.

Dacă, în mod accidental, am uitat să scot Terra Wash+Mg din mașina de spălat, va fi afectat?

Nu, nu va afecta proprietatea de curățare a produsului și nu îl va deteriora. Cu toate acestea, păstrarea Terra Wash+Mg în interiorul unei mașini de spălat în timpul ciclului de uscare poate deteriora punga de nailon protectoare mai repede. Oricum, imediat după orice proces de curățare vă recomandăm să scoateți produsul din mașina de spălat.

Sistemul septic al mașinii de spălat va fi afectat de spălarea cu Terra Wash+Mg? 

Nu, acest lucru nu se va întâmpla. Terra Wash+Mg lasă zero urme de substanțe chimice, fără reziduuri de spumă și săpun, apa folosită cu Terra Wash+Mg este perfectă pentru sistemul septic. În plus, recomandăm folosirea acelei ape pentru agricultură, deoarece magneziul conținut de acea apă ajută plantele să crească mai sănătos.

Pe Wikipedia sau pe alte site-uri există multe plângeri legate de fel și fel de produse, umplute cu biluțe ceramice. Este Terra Wash+Mg un astfel de produs?

Nu, Terra Wash+Mg este complet diferit de acele produse. Terra Wash+Mg este umplut cu biluțe de magneziu, foarte purificat, iar eficacitatea produsului este susținută de testele din laboratoare independente din Japonia.

Terra Wash+Mg poate fi utilizat și de persoanele cu piele sensibilă?

Da, cu siguranță. Terra Wash+Mg este 100% fără substanțe chimice toxice și sintetice și este perfect pentru persoanele cu piele sensibilă, sau tulburări ale pielii.

Pot folosi Terra Wash+Mg de trei ori pe zi, poate fi utilizat consecutiv?

Da, Terra Wash+Mg poate fi utilizat consecutiv, efectele vor fi aceleași chiar dacă utilizați produsul consecutiv, mai mult, sau de trei ori pe zi.

Ce ar trebui să fac cu Terra Wash+Mg după cele 365 de spălări?

Puteți folosi produsul vechi împreună cu unul nou, deoarece mai mult magneziu are ca rezultat o putere de curățare mai mare. Puteți, de asemenea, să plantați magneziul ambalat în interiorul săculețului Terra Wash+Mg în grădină pentru a aduce magneziul înapoi în pământ și pentru a crea un sol mai bogat.

Pot folosi detergent sau săpun cu Terra Wash+Mg?

Deși nu este necesar să utilizați detergent, și recomandăm să nu folosiți detergent sau săpun din motive ecologice, puteți face acest lucru fără probleme. Când utilizați Terra Wash+Mg este posibil să reduceți cantitatea de detergent sau săpun folosită, fiind mai bun inclusiv pentru mediu. Oricum, NU UTILIZAȚI detergenți pe bază de clor.

Magneziul are risc crescut de incendiu?    

Nu, magneziul nu va arde sub 600℃(Celsius) sau 1,112℉(Fahrenheit).

Terra Wash+Mg afectează îmbrăcămintea? 

Nu, nu se întâmplă acest lucru. Este 100% fără substanțe chimice toxice și sintetice și protejează țesăturile prin conservarea fibrelor și a culorilor și le oferă un aspect mătăsos. Este o potrivire perfectă pentru bumbacul organic.

Deoarece Terra Wash+Mg acționează și asupra eliminării mucegaiului din mașina de spălat, acest lucru va duce la amestecarea mucegaiului cu hainele?  

Deoarece Terra Wash+Mg îndepărtează și nu topește mucegaiul, acest lucru este posibil, din acest motiv vă recomandăm o prespălare a mașinii de spălat împreună cu Terra Wash+Mg înainte de a spăla haine.

(Cum procedați la prespălare) .
1.  Puneți Terra Wash+Mg în mașina de spălat și selectați un ciclu complet de spălare.
2.  Dacă mai vedeți murdărie în mașina de spălat, folosiți și bicarbonat de sodiu și lăsați să acționeze timp de o oră.

Terra Wash+Mg poate fi utilizat cu apă caldă sau rece? 

Poate fi utilizat atât cu apă caldă, cât și cu apă rece. Apa caldă poate fi mai bună prin proprietățile crescute de curățare, apa rece este cu siguranță mai bună pentru mediul înconjurător.

Va îndepărta Terra Wash+Mg mirosurile?   

Da, rezultatul testelor arată că Terra Wash+Mg este de 10 ori mai bun în îndepărtarea mirosurilor neplăcute din haine, față de detergentul obișnuit.

Terra Wash+Mg funcționează fără spumă?

Da, funcționează fără niciun fel de spumă.

Cum miros hainele după spălarea cu Terra Wash+Mg? 

Terra Wash+Mg nu conține agenți de parfumare, astfel că hainele nu vor avea niciun miros, ci doar o senzație de prospețime.

Terra Wash+Mg îndepărtează murdăria și petele?

Da, rezultatul testelor arată că Terra Wash+Mg este la fel de eficient ca detergentul, prin descompunerea murdăriei și sebumului. 

Pot folosi înălbitor cu Terra Wash+Mg?

Da, se poate. Însă, NU UTILIZAȚI înălbitori pe bază de clor. Oxidul de albire trebuie să funcționeze bine cu Terra Wash+Mg.

Pentru pete puternice am nevoie de precurățare?

Da, din moment ce Terra Wash+Mg nu conține agenți de albire sau îndepărtare a petelor, pentru pete încăpățânate aveți nevoie de precurățare, ca și în cazul detergentului obișnuit.

Terra Wash+Mg are nevoie de ciclu de clătire? 

Nu, deoarece Terra Wash+Mg nu face spumă și nu lasă reziduuri chimice sau săpun, puteți astfel economisi timp și energie nefiind nevoie de clătire.

Pot folosi balsam de haine cu Terra Wash+Mg? 

Da, se poate. Cu toate acestea parfumul poate fi unul slab, datorită puterii puternice a Terra Wash+Mg de a elimina mirosurile.

Dacă am uitat să scot Terra Wash+Mg și l-am lăsat toată ziua, sau peste noapte, va distruge mașina de spălat sau își va pierde proprietățile? 

Nu, nu va deteriora mașina de spălat. Cu toate acestea, lăsând Terra Wash+Mg în locuri umede, ca de exemplu în mașina de spălat, atunci când nu este utilizată, se poate facilita oxidarea inutilă și astfel se poate scurta ciclul de viață al produsului și duce la scăderea performanțelor acestuia.

1