Despre MG+

Folosim destule produse chimice, iar impactul lor pe termen lung asupra sănătății noastre și asupra mediului nu e de neglijat. Într-adevăr, multe din cele de trebuință nu se găsesc ca atare în natură. Însă cele care se găsesc pot fi mai eficiente decât orice produs îmbogățit artificial.

Inovația nu înseamnă a crea de la zero produse complexe și scumpe, ci a ne folosi într-un mod mai eficient de ceea ce avem deja la îndemână: a găsi noi utilizări elementelor care sunt prezente din abundență pe suprafața pământului. Aceasta este filosofia care stă la baza tuturor alternativelor sustenabile la produsele din comerț, care, în plus, sunt și mai sănătoase. Aceasta este și ideea în jurul căreia a fost dezvoltat Terra Wash+Mg, înlocuitorul japonez pentru detergentul de rufe.

Ce este Terra Wash + Mg?

Biluțe de magneziu purificat într-un săculeț textil care te vor ajuta să speli rufele într-un mod eficient și mai economic. La interacțiunea cu apa se creează hidroxid de magneziu, producând apă alcalină, cu un pH ridicat, alături de care acționează precum un săpun puternic, descompunând particulele de murdărie, praf și sebum de pe haine. 

De ce magneziu?

Pentru că potențialul său încă nu a fost valorificat la capacitate maximă. Magneziul, alături de fier, siliciu și oxigen, reprezintă 91.2% din compoziția chimică a Pământului. Ionii de magneziu sunt esențiali pentru toate celulele vii cunoscute, iar corpul nostru are nevoie de el pentru a-și păstra energia și vitalitatea. Mușchii, centrii noștri nervoși, tensiunea arterială, imunitatea- toate au nevoie de un aport consistent de magneziu pentru a funcționa optim. 

Acest element major și abundent ne poate ajuta să ne ferim de depresie, anxietate și de insomnie, reglând majoritatea proceselor noastre biologice. Despre beneficiile magneziului ca supliment alimentar, puteți urmări acest interviu cu Dr. Carolyn Dean, unul dintre cei mai activi specialiști în medicina naturistă, care a studiat pe larg efectele magneziului asupra sănătății în best-sellerul său- The Magnesium Miracle. 

În industrie, magneziul este folosit ca agent de aliere, alături de metal, în fabricarea de aeronave și autovehicule, dar și în fabricarea produselor ușoare, precum componentele electronice, laptopuri și camere foto. Iar acum, grație cercetărilor în domeniu, proprietățile sale pot fi valorificate într-un mod cu totul nou: în dezvoltarea de alternative ecologice la detergenții tradiționali.


De ce Terra Wash+Mg ?

Spălați haine fără a utiliza detergent clasic.

Rezultatul?

Rufe la fel de curate precum cele spălate cu detergenți obișnuiți, însă curățate fără chimicale, cu un produs cu puternice proprietăți antibacteriene care lasă în urmă un miros natural, plăcut. Componentele mașinii de spălat rămân mai curate mulțumită apei îmbogățite cu magneziu care, în plus, poate fi folosită cu succes la udarea plantelor. De ce? Pentru că totul este natural, iar proprietățile magneziului se păstrează chiar și după un ciclu de spălare.

Protejează pielea 

Fără substanțe chimice toxice și sintetice, antialergic și vegan.
Perfect pentru copiii sau adulții cu pielea sensibilă.

100% ecologic, prietenos cu natura

Nu lasă nicio urmă de substanțe chimice, duce la salvarea a tone de apă și la economisirea de energie. Te ajută să economisești apă, pentru că nu necesită clătire, dar și energie, datorită acțiunii la fel de puternice și în apa rece. În plus, odată încheiat ciclul de spălări, biluțele de magneziu pot fi folosite atât la plantele din casă, cât și la cele din grădină, la fructe sau la legume, îmbogățind solul. Inspirat din natură, se va întoarce tot în natură.
 

Puternice proprietăți antibacteriene

Ideal pentru persoanele cu probleme dermatologice, este eficient în suprimarea pe termen lung a bacteriilor pe care le pot găzdui hainele noastre (Pentru informații mai detaliate, verifică secțiunea „Testări”).

Foarte eficient în îndepărtarea mirosurilor neplăcute

De aproximativ 10 ori mai puternic decât un detergent obișnuit.
Rufele spălate nu vor avea miros.
 

Excelent raport preț/calitate

Poate fi utilizat de 365 de ori. Economisiți timp și bani! 365 de cicluri de spălare cu un singur săculeț, sute de metri cubi de apă economisiți, ore întregi câștigate mulțumită eficienței sale și a faptului că nu necesită clătire.

Delicat cu țesăturile

Păstrează intacte fibrele țesăturilor și culorile. Terra Wash+Mg este mai delicat cu țesăturile în comparație cu un detergent obișnuit, deoarece nu conține decât ingrediente naturale, care interacționează firesc cu materialele.
Ideal pentru bumbacul organic.
 

Calitate garantată:

Fabricat în Japonia, utilizând o tehnologie brevetată, inovatoare, cu rezultate la teste certificate. Sintetizând decenii de dragoste față de natură și de trai în armonie cu mediul, inovațiile japoneze sunt bazate pe cercetare intensivă și încurajează evitarea risipei, propunând alternative sustenabile, care să ne simplifice viața de zi cu zi, să ne ușureze și să ne îmbogățească viața.