Cum funcționează

Terra Wash+Mg este un produs sub formă de biluțe de magneziu purificat (puritate în proporție de 99,95 %), special procesat utilizând o tehnologie inovatoare japoneză. Când acest magneziu special intră în contact cu apa, generează bule de hidrogen și formează apă alcalină ionizată cu un PH ridicat de aproximativ 10,5, ce facilitează îndepărtarea murdăriei de pe țesături cu ușurință. Această apă specială are abilitate ridicată în îndepărtarea și eliminarea murdăriei, sebumului, mucegaiului, germenilor, bacteriilor și mirosurilor, rezultând haine proaspete, igienizate și curate!

O altă caracteristică a Terra Wash+Mg este abilitatea de a reduce dimensiunea moleculelor de apă. moleculele de apă stau în grupuri de molecule.. Deși este dificil de măsurat mărimea moleculelor de apă, datorită caracteristicilor lor instabile, este foarte ușor de imaginat un grup de molecule de apă reformându-se în dimensiuni mult mai mici la întâlnirea cu cea mai mică moleculă existentă pe pământ, hidrogenul. Moleculele de dimensiuni  mai mici facilitează și întăresc puterea apei de a trece prin porii materialului textil, rezultând în proprietăți mai eficiente de spălare. ele curăță țesăturile, lăsând hainele mirosind proaspăt și curat!

Murdăria din hainele dumneavoastră nu trebuie supusă la nenumărate procese chimice - poate fi îndepărtată cu ușurință, cu ajutorul Terra Wash+Mg. Produsul este format dintr-un săculeț ce conține biluțe de magneziu purificat în proporție de 99,95%.

Împreună, 

Vă întrebați dacă Terra Wash+Mg poate îndepărta murdăria din hainele dumneavoastră - sebum, mucegai, germeni, bacterii, mirosuri? Absolut! Hainele dumneavoastră sunt în mâini bune. 

Simplu de folosit! Nu trebuie să vă mai faceți griji în privința măsurării, împrăștierii sau a faptului că ați uitat să cumpărați detergent când ați mers la magazin. Cu Terra Wash+Mg, aveți mereu un partener de nădejde! 

Caracteristicile unice Terra Wash+Mg:

Puteți renunța complet la detergentul clasic – săculețul Terra Wash+Mg are proprietăți de spălare la fel de eficiente ca și detergentul clasic;

Este 100% ecologic – spălarea hainelor nu va mai fi dăunătoare pentru mediu;

Eficient împotriva bacteriilor – testele arată că omoară E-coli și Legionella;

Reduceți poluarea – prin folosirea săculeților cu magneziu, vă reduceți amprentă ecologică;

Nu conține substanțe chimice – după ciclul de spălare, apa reziduală poate fi folosită pentru udarea plantelor;

Fără recipiente din plastic – un singur săculeț poate fi folosit la 365 de spălări; astfel, nu mai e nevoie de recipiente din plastic pentru alți detergenți;

Protejează pielea familiei dumneavoastră – studiile arată că este antialergic și potrivit pentru orice tip de piele – inclusiv cea a bebelușilor;

Are grijă de hainele dumneavoastră – fiind realizat doar din ingrediente naturale, Terra Wash+Mg păstrează calitatea materialelor textile spălate;

Raport calitate-preț excelent – mai puțin de 80 de bani pe spălare;

Elimină mucegaiul din mașina de spălat - rezultă haine proaspete, igienizate și curate;

Este un produs Vegan Registered – este acceptat și înregistrat de Vegan Society, un simbol mondial al sustenabilității;

Fabricat în Japonia și 

Susținut de Allergy UK – organizația britanică dedicată persoanelor cu alergii. 

1. Puneți în mașina de spălat Terra Wash+Mg împreună cu hainele murdare. Nu este nevoie de detergent!

Cum gestionăm petele greu de eliminat? 

Deoarece Terra Wash+Mg nu conține niciun agent chimic de albire sau strălucire, spre deosebire de un detergent obișnuit, pentru petele dure se recomandă spălarea parțială sau aplicarea pe pată a unui produs de curățare, înainte de spălare, în special în cazul țesăturilor albe. Ca o alternativă, puteți folosi percarbonat împreună cu Terra Wash+Mg, sporind astfel albirea și eliminarea petelor dificile. Percarbonatul de sodiu este o soluție economică și ecologică, folosit ca ingredient principal pentru multe produse de albire ecologică și se poate găsi cu ușurință, online, cât și în magazine. Pentru a afla mai multe detalii, accesați videoclipul din acest link.

Terra Wash+Mg și detergent de rufe?

Terra Wash+Mg poate fi folosit și împreună cu detergent conventional. Utilizat împreună cu detergentul, Terra Wash+Mg va amplifica puterea detergentului, oferindu-vă posibilitatea de a reduce la mai mult de jumătate consumul de detergent. 

Atenție: Folosiți orice produs de albire, mai puțin cele pe bază de clor, atunci când utilizați Terra Wash+Mg!

(a)  Setați sau includeți un ciclu de spalare de minim 30-40 de minute pentru a permite apei alcaline hidrogenate să acționeze asupra hainelor murdare și pentru a eficientiza curățirea acestora.

(b)  Puteți să renunțați la ciclul de clătire, economisind astfel atât apă cât și energie electrică. Dar dacă folosiți produse de albire sau detergent împreună cu Terra Wash+Mg, ciclul de clătire este necesar. 

2. Scoateți produsul Terra Wash+Mg din mașina de spălat înainte de ciclul de uscare, dacă utilizați acest tip de mașină combo, cu uscare.

Terra Wash+Mg nu va produce pagube mașinii de spălat sau hainelor în timpul procesului de uscare. Cu toate acestea, se recomandă scoaterea produsului, pentru a nu se deteriora inutil materialul din care este fabricat săculețul protector.

3.  După finalizarea procesului de spălare și utilizare a produsului Terra Wash+Mg, depozitați-l într-un loc aerisit.

Terra Wash+Mg poate fi utilizat în etape de spălare succesive, fără a mai necesita uscarea.

Când ați terminat de spălat, asigurați-vă că scoateți produsul Terra Wash+Mg din mașina de spălat și că îl depozitați la loc cu aer uscat. Dacă este lăsat în loc umed pentru o perioadă mai lungă de timp, poate apărea oxidarea inutilă - ceea ce duce la scurtarea ciclului de viață al produsului, precum și la scăderea performanțelor sale.

Pentru a ști când trebuie înlocuit produsul, măsurați pur și simplu greutatea acestuia. Dacă greutatea este de aproximativ 70-80g atunci este timpul să achiziționați un produs nou. Acesta începe cu o greutate de 110 g, iar pe măsură ce magneziul se dizolvă treptat în timpul spălărilor, greutatea acestuia scade. Deși produsul continuă să funcționeze cu mai puțin de 70-80 g, puterea lui poate fi mai slabă, deoarece cantitatea de magneziu influențează eficiența curățării.

Iată câteva opțiuni legate de produsul consumat:

Un produs folosit, poate fi utilizat împreună cu unul nou, amplificând puterea de curățare.

Puteți folosi biluțele de magneziu la plante, în ghivece sau grădină, pentru a îmbogăți solul.
  
Notă: 365 de utilizări reprezintă un ciclu mediu de spălare (de aproximativ 40-60 minute). Un ciclu mai lung de spălare poarte consuma magneziul mai repede.