Schimbă lumea pentru copiii tăi!

Terra Wash
05-10-2020
0 comentarii

Pentru ca micuții să rămână curați și sănătoși, acum că a început școala și stau îmbrăcați o zi întreagă în aceleași haine, detergentul clasic pe care suntem cu toții obișnuiți să îl folosim nu mai este de niciun folos. E momentul pentru un produs revoluționar, un detergent bio care vă va scăpa de chimicalele lăsate în haine de combinația de detergenți și balsam de rufe. E timpul pentru un înlocuitor eco pentru detergent care atât menține pielea întregii familii curată și sănătoasă, cât și contribuie la îmbunătățirea tonusului mediului înconjurător.


Terra Wash+Mg

Terra Wash+Mg este detergentul ecologic prietenos cu hainele și cu pielea sensibilă a micuților noștri! Dorim, în consecință, să atragem atenția asupra beneficiilor Terra Wash+Mg care ajută la menținerea sănătății micuților școlari de orice vârstă. Terra Wash+Mg vă va deveni aliatul cel mai de nădejde în încercarea de a vă ocroti odraslele și a le ajuta să rămână constant protejate de factori microbiologici externi atunci când merg la școală, cu mic, cu mare. 

Terra Wash+Mg vine sub forma unui simplu săculeț care poate fi refolosit de până la 365 de ori. Acesta nu conține substanțe chimice de natură sintetică, dimpotrivă, este un detergent ecologic antibacterian. Majoritatea detergenților de pe piață conțin de fapt diverși agenți chimici și numeroase ingrediente nebenefice sănătății noastre. Terra Wash+Mg conține un singur ingredient: magneziu purificat. Magneziul are o importanță fundamentală pentru bunăstarea corpului aflat în creștere, aducând multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi contribuția la sănătatea și funcționarea armonioasă a sistemului nervos, a metabolismului și a oaselor. Terra Wash+MG:

 • Este un detergent cu zero chimicale realizat din biluțe de magneziu plasate într-un săculeț. Săculețul e mai mic decât palma - cu alte cuvinte, nu ocupă mult spațiu! 
   
 • Conține zero chimicale – e un detergent biologic antibacterian perfect pentru hăinuțele copilașilor cu piele sensibilă (eczeme, alergii sau alte afecțiuni ale pielii), dar și pentru școlarii noștri isteți!
   
 • Este ecologic – nu lasă niciun fel de reziduuri toxice în țesătură sau în apa reziduală!
   
 • Te ajută să economisești apă, pentru că nu necesită clătire, dar și energie, datorită acțiunii la fel de puternice și în apa rece. Ajută la economisirea apei!
   
 • Este prietenos cu țesătura, păstrând culoarea hainelor. Terra Wash+Mg este mai delicat cu țesăturile în comparație cu un detergent obișnuit, deoarece nu conține decât ingrediente naturale, care interacționează firesc cu materialele. Mai ales în cazul bumbacului organic!
   
 • Are o putere de îndepărtare a mirosurilor de 10 ori mai mare decât a detergenților din comerț. Dincolo de aceasta, un săculeț cu detergent ecologic Terra Wash+Mg e eficient pentru 365 de spălări!

La Terra Wash știm că este datoria noastră să îmbinăm tradiția unor zile frumoase cu inovația unui produs care le va face și frumoase, și pline de vitalitate. Pornind din sânul familiei, de la pielea celor celor dragi și hainele pe care le poartă peste ea, și până la solul copacilor și calitatea apei. Rezultatul spălării cu Terra Wash+Mg? Haine la fel de curate și o apă reziduală ce poate fi folosită la udarea grădinii sau a plantelor din casă. În plus, protejăm natura eliminând și ambalajele din plastic folosite la comercializarea detergenților convenționali. 

Terra Wash+Mg este aici pentru dumneavoastră și poate fi folosit de 365 de ori, 365 de zile pe an! Micuții noștri vor fi ocrotiți chiar și în vacanțe, iar mediul prin care se joacă de dimineață până seara în weekenduri va fi în sfârșit ferit de poluare!

Inspirat din natură, Terra Wash+MG se va întoarce tot în natură. 

 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!