De unde vine mirosul pe haine?

Terra Wash
29-07-2018
0 comentarii

Cu siguranță nu este plăcut să ai haine murdare, cu miros, și mai ales după ce le-ai scos din mașina de spălat. Aceste mirosuri provin în mod normal din bacterii care se dezvoltă pe haine, deși acestea sunt invizibile. Acesta este motivul pentru care uscarea hainelor în interiorul carei tinde să aibă ca rezultat un miros mai neplăcut decât în cazul uscării hainelor în uscător, deoarece bacteriile se simt mai în siguranță întru-un mediu umed decât în unul uscat. Deci, cheia pentru a vă proteja de mirosul neplăcut al hainelor este să aveți cât mai puține bacterii pe haine după spălarea acestora.

Chiar dacă detergentul obișnuit poate masca mirosurile, prin arome fanteziste, eliminarea bacteriilor de pe haine este cu totul și cu totul altă poveste. Deși detergentul obișnuit poate elimina bacterii în timpul ciclului de spălare, cu puterea lor chimică, bacteriile vor reveni imediat în timpul ciclului de clătire, prin apa de la robinet plină de bacterii și mucegaiul de pe țevile ce duc spre mașina de spălat.

Una din trasăturile puternice ale produsului Terra Wash+Mg este aceea că elimină cpmplet mirosul neplăcut din haine, este de aproximativ 10 ori mai puternic decât un detergent obișnuit, așa arată studiile noastre. Magneziul este un agent antibacterian natural, foarte bun în înlăturarea și inhibarea bacteriilor, după cum puteți observa și în imaginea descriptivă a acestui articol, în urma rezultatelor raportului de laborator. În plus, chiar și în timpul ciclului de clătire, agentul antibacterian, magneziul, este prezent pe tot parcursul procesului, spre deosebire de un detergent obișnuit care nu face acest lucru. Acesta este motivul pentru care Terra Wash+Mg are puterea de aelimina mirosul neplacut din haine.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!