Cum se adaugă inalbitor ecologic și puterea de îndepărtare a petelor la Terra Wash+Mg

Terra Wash
09-12-2018
0 comentarii

Terra Wash+Mg funcționează perfect în spălătorii obișnuite cu transpirație și murdărie, dar pentru pete foarte dure este posibil să aveți nevoie de o altă putere, mai ales în cazul hainelor albe. Oamenii se bazează în general pe substanțe de albire. Cu toate acestea, deoarece Terra Wash+Mg este un produs ecologic, poate luați în considerare și utilizarea altor produse care să nu dăuneze mediului înconjurător, în timp ce vă atingeți obiectivul și anume albirea și îndepărtarea petelor dificile. Clorul pe bază de înalbitor, cu siguranță nu este recomandarea noastră pentru dumneavoastră, deoarece acesta poate crea trihalometan și alți compuși, organocloruri, despre care se spune că poluează mediul nostru.

Ei bine, recomandarea noastră este percarbonatul de sodiu, un produs accesibil online. Percabonatul de sodiu este utilizat în numeroase produse de albire ecologică și în produsele casnice de curățenie, cum ar fi OxyBoost si OxiClean, sau altele. Este principalul ingredient al produselor Oxy de pe piață, aproximativ 65% din ingredientele lor. În apă, percarbonatul se descompune în apă și oxigen, ceea ce cu siguranță nu e dăunător, și lasă doar carbonatul de sodiu, considerată o subtanță aproape non-nocivă, impacttul asupra mediului este unul mai redus, spre deosebire de clorul obișnuit. În plus, în cazul clorului, hainele colorate nu pot fi amestecate cu cele albe. Percarbonatul de sodiu este o substanță ecologică, populară, utilizată în multe state europene în cazul îndepărtării petelor dificile sau obținerii unui alb imaculat.

Ei bine, este cu sigurață o potrivire perfectă cu Terra Wash+Mg atunci când ne referim la albire, sau la scoaterea petelor dificile! Cele mai multe informații publicate aici sunt de pe Wikipedia și cu siguranță ele pot fi verificate, citind mai multe online, despre percarbonatul de sodiu. Puteți achiziționa acest produs foarte ușor, online, de pe magazine precum Amazon.

Credit video pentru @cotoncri at Instagram.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!